MAGSJUKA!

Magsjukan har även kommit till familjen Westerlund/Carlsson.. Jag som brukar skryta över att jag aldrig får magsjuka. HA, där fick jag!

Fy faan säger jag bara.. Har legat sen natten mot fredag. Första gången nu jag har lyckats få i mig nå mat, bestående av blåbärssoppa och en halv skorpa. Även Lova hade en släng av sjukan igår då hon kräktes en massa och var väldigt lös i magen.. men mkt bättre idag. Få se hur länge Johan klarar sig..

Har även blivit fattig på dessa dagar då jag fick ringa och sjukanmäla mig både fredag och lördag..:( Thats life, bara hoppas nu att det dröjer läänge tills nästa magsjuka.

Nu väntar sängen på mig.


Sjukling i huset..

Lova har gått och blivit sjuk nu igen, känns som det var nyss hon hade tredagars febern.. Tror att det är tand nummer två som spökar den här gången. Bara hoppas att det går över fort, så mammas äskling slipper vara sjuk. Är så jobbigt att se henne så. Har ju 39 i feber:/


Imorgon ska jag åka till Månsbyn och rida ut i skogen med Kamilla:) Jag längtar. Har kännt sånt hästsug nu på sistone:)

En efterlängtad vintår:)

Var bjuden till Annika och Tomas igår på middag. Fick fläskfile, kyckling och ris. Supergott;) Lova fick ju såklart följa med, men var ju lite konstigt att somna hos någon annan så hon tog sig en liten  nattsudd såhär en fredagkväll. Somnade vid 22 tiden ungefär i Annikas säng.  Sen lyfta vi ner henne på golvet och hon var så sööt där hon låg och sussade med sitt älskade örngott:) Var iaf jättetrevligt igår, och det blev en liten vintår till den goda maten. Hann såklart även med en hel del surr, haha:) Begav oss hemåt vid halv 12 tiden, och då ingen var ut och rastade bilen fick det bli taxi me John hem.

Läste igår i någons blogg, (tror faktiskt det var Thombis om jag inte minns fel,) om hur man uppskattar en ledig helg mycket mer om man jobbar under veckan. Det är ju sant. Gick förövrigt bra att jobba igår, dom är så goa barnen där:) Så fick jag höra en bra sak också, att jag mest troligt skulle få en fast dag där varje vecka! För dom som nu har ett mer eller mindre fast jobb är det ju ingenting, men för mig som springvickar så är det guld värt. Att veta att man har jobb på ett fast ställe åtminstonde EN gång i veckan:) haha, inte har man ju just stora krav!


Nehej, nu ska jag kasta i mig min tredje kopp kaffe denna morgon för att sen traska iväg i snöstormen för att hämta bilen som står så snällt (och kallt!) hos Annika. Känns otroligt lockande, javisst! :) Sen blir det Lomben, och hästen. Känner att jag har lite att ta itu med där...

Johan åker iväg idag vid lunch till Luleå och ska se hockey, fråga mig inte vilka som spelar, har frågat tusen gånger men är man inte intresserad så är man inte;), så jag och Lova får fundera en stund till innan vi bestämmer vad vi ska göra hela dagen för oss själva..:)

Sovmorgon idag

Jag var sååå trött imorse när klockan ringde. Dessutom hade Lova för en gångs skull inte vaknat klockan 8 utan låg bredvid mig och snosade så mysigt mot min arm så jag kunde liksom inte stiga upp.. Man måste passa på att njuta av dom ögonblicken, för i vanliga fall vaknar man vid 7-halv 8 av att en viss liten go unge rycker en i håret;)
Iaf, så nu sitter jag här och ska bara kasta i mig en kopp kaffe, skriva klart det här och rusa iväg och jobba. Börjar halv 10 idag, lagom tid tycker jag:)

Strålande humör idag! :) Tjing!

Polarvinter ;)

Visst gillar jag vintern och att det är kallt. Men inte såhär jävla kallt! Förfryser ju varenda kroppsdel bara man kikar ut genom fönstret..

Fast ändå, det är otroligt vackert och om man bortser från kylan så är det såna här dagar jag förstår varför jag bor här uppe. Så vackert!
 
Bilden tagen från köksfönstrent hos mamma och pappa, utanför PIteå. Utsikt över havet.


Nu borde snart Lova vakna. Har sovit drygt 1,5 timme..Då efter vi ätit lunch, blir nog rester idag. Kyckling och ris m currysås. Smaskens! Iaf efter det blir det nog att pälsa på sig så mkt som möjligt och bege sig på en promenad med vagnen.. För en liten stund måste man gå när det är såhär fint väder ju:)


Förövrigt så vill jag heeem! Jag vill vakna upp hemma i vårat hus, och titta ut genom fönstret och se solen gå upp.. Jag vill inte vakna här mitt i stan av alla bilar och bussar och skit som lever om! Jag vill hem, och ha ordning och reda på mina grejer- inte bo i en flyttkartong. Det enda bra med detta är att vi har diskmaskin (dock inte tvättmaskin som vi har större behov av) och vi har fri tillgång till internet. Betalar heller ingen ström, jag menar då kan jag ha i motorvärmaren dygnet runt och duscha i en timme om jag vill. Kostar oss inget:P Men jag vill ändå hem.

Nu vaknade tösan. :)

Vilken underbar dag!

Jag har inte särskilt höga krav för att en dag ska vara helt underbar minsann. Varför just denna dag har varit så bra är för att jag vaknade upp imorse och kände mig pigg och helt utvilad! Inte det minsta ont i huvudet som jag alltid annars har.. Inte heller ville jag bara vända mig om och somna om.. helt enkelt, det var inte jobbigt att stiga upp. Det kändes tillochmed skönt. Det var som att jag insåg en sak idag, självklarheten att få vakna upp på morgnarna och verkligen VILJA stiga upp!

För mig är just det nämligen ingen självklarhet.. men jag ska se till att det blir det!

Nu ska jag se Mia och Klara:)

Bo i flyttlådor

Börjar vara dags för sängen nu känner jag.. har som sagt varit händelserika dagar fulla med arbete, stress och en del oro.. så nu börjar kroppen strejka. Trött som få är jag, och så ska jag upp och jobba imorgon. Det kommer gå bra, men såhär i förväg så gruvar jag för att måsta kliva upp.. Ni vet den där känslan när man håller på flytta, att man inte har någon koll på någonting. Att man bor i en jävla flyttkartong, ungef'är så känns det nu. Förmodligen lär jag väl vänja mig, men känns inte så lockande att ha det så i flera veckor/månader..

Blev iaf en hel del fina köp på Ikea idag, och en del mera nyttiga saker:) Känns surt att man måste lägga ut för allt man köper.. kan ju försöka trösta sig med att man en vacker dag får igen allt och då har man ju nästan glömt bort att man lagt ut. Då kommer det ju kännas som man får pengar för att inte ha gjort någonting ju, och det är ju positivt:)

Nej. Nu ska jag packa iordning till imorgon, äta en smörgås och sen natti natti.

Fredag den trettonde imorgon. :)

Händelserik vecka minsann!

Well, vet inte hur jag ska börja.. Kan väl kort och gott bara säga att det var hos oss det brann i måndags. Allt gick som tur är bra och ingen blev skadad eller så, men hela huset blev rökskadat och allt håller på saneras. Så nu bor vi tills vidare (minst 3 veckor) i en lägenhet i stan. Fick två nätter på hotell också, då vi inte hade något alls.. ingen säng, inget bord, och inga kläder!

Nu har vi precis kommit oss någorlunda iordning i nya lägenheten, känns ganska skönt att veta att vi har någonstans att bo även fast jag bara vill hem..


Idag ska jag och Lova ta en sväng till Ikea med mamma och hennes kusin för att inhandla sådant vi akut behöver, som inte gick att rädda från huset.. bla. sänggrejor till Lova m.m. Trist bara att man måste ligga ute med alla pengar innan man får något från försäkringsbolaget.

Tatueringen


Snudd på ihjälfrusen

En aning överdrivet men inte allt för långt från sanningen. Vårat värmesystem (via en luftpump) var visst jävligt less på pumpa runt varmluft så det lade av. Mitt i natten! Så gissa om det var mysigt att stiga upp imorse med ca 15minus utomhus.. Inne stod temperaturen på 12 grader!!! När Johan ringde journumret vi fått så visade det sig att man bara fick tag i någon måndag-fredag. Vilket journummer! Så efter mycket om och men kom en kille och konstaterade att han inte kunde göra något, så vi fick två värme element typ, som sprutar ut värme tills vidare. Skulle komma en elektriker imorgon..

Haha, vilken lyckad morgon:)

hard work

Ska och jobba nu på en liten stund, erkänner att jag inte känner mig alltför motiverad. Det hade varit sjukt skönt att bara kasta sig i soffan med lite ostbågar istället:) Men samtidigt är det kul att arbeta, när man väl kommit igång. Blir plocka och diska idag. Faktiskt roligare än det låter! :) Lova är hos farmor och farfar, hoppas det går bra med henne nu ikväll/natt.

Hon har nog mest troligt haft tredagarsfebern, en barnsjukdom där man har jättehög feber i ca 3 dygn sen  får man konstiga utslag. Lova har massa såna, på hela kroppen. Men det är inget farligt och inget man gör åt. Det går över av sig självt:)

Jag fick skäll idag för att jag är värdelös på uppdatera min blogg, så jag tänkte att det är bäst jag skriver några rader:)

Imorgon blir det Boden och clinic med Kristian Krusienstierna eller hur f*n det stavas:P Ska bli väldigt intressant.

Nej nu måste jag bege mig om jag inte ska komma försent..

Ha en trevlig lördagkväll:)






RSS 2.0