Utmaning

jag har blivit utmanad av Annika www.agnez.bloggagratis.se

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


När du är klar ska du utmana 5 personer till.

Good luck!





1. Vad heter du? Cecilia
2. Ett ord på 4 bokstäver: Coop

3. Flicknamn: Cornelia

4. Pojknamn: Carl

5. Yrke: Chaufför

6. Färg: Cerise

7. Klädesplagg: Cape

8. Mat: Champinjonstuvning

9. Sak i badrummet: Centrifug :P

10. Plats/stad: Colosseum

11. En orsak att vara sen: Cykelstöld

12. Något man skriker: Coolt!!

13. Film: Chocolate

14. Något man dricker: Champagne

15. Band: Coldplay

16. Djur: Chimpans

17. Gatunamn: Centrumvägen

18. Bil: Citroën

19. Sång: Californication

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Curling


Tack Annika för den:)


Jag utmanar Thom, och endast Thom:)


Home sweet home

Äntligen, äntligen hemma igen. Hunnit få allt iordning också, eller det är min älskade sambo som knogat och fixat och haft sig när jag har varit på jobbet. Så roligt att få komma hem och så har han verkligen ansträngt sig och gjort så fint:)

Idag har min käre mor varit här och hälsat på, så vi har farit runt och hälsat på Cozby och sen upp till Lomben och tränat med Wille. Lova har fått hänga med hela dagen lång. Fast hon har inte varit så intresserad, har bara sovit i bilen hela tiden. Sötunge:) Det måste ha varit för att hon fått sova till Kevin Borg, mammas nya "nöta skiva-projekt" :D Fast jag måste ju nästan erkänna att han är rätt bra.. :)


Uppe med tuppen;)

Ganska pigg ändå, med tanke på att jag inte är någon storfavorit av den här tiden på dygnet. Nu ska man sova! :P
Sitter och dricker kaffe och ska på några minuter bege mig till jobbet. Ska bli skönt idag att få komma ut och arbeta. Dessutom har jag sovit sjukt bra:) Lova har bara vakna till lite hastigt en gång och saknat nappen, men annars..nu har hon precis ätit välling och så somnat om:)

Blir att flytta hem idag! Ska bli så skönt. Så var vi ju på ikea igår och inhandlade sånt så vi behövde, som förstördes kring branden.. + ett nytt köksbord som vi spanat på ett tag:) Så nu sitter man här återigen omringad av flyttkartonger..:S

Nej nu måste jag åka om jag ska hinna:)

Little Miss Sunshine

Oj så underbar massagen var idag, och välbehövlig! Tusan vad det gjorde ont i min stackars kropp.. Kanske ska unna mig själv att göra det här en aning oftare:)

Sen fick jag ju en väldigt glad överraskning idag! Får se vad det blir av det:)

Snart blir det en vända förbi barnmorskan, sen Ikea med hela familjen och Annika. Ska bli skoj.

Tillbaka till verkligheten

Nu börjar jag känna mig som en människa igen..Men är fortfarande mör i hela kroppen. Ska bli så skönt med helkroppsmassage på Hudverket imorgon! Känner att det är välbehövligt efter min skoterfärd förra veckan och mitt sängliggande under helgen.. :S

Fullt schema under veckan, imorgon AF och Hudverket. Onsdag Jobb, torsdag kommer min mor så vi ska ta tag i pållarna. Lite smått och gått så ska fixas:) fredag Jobb. Sen här emellan så ska vi flytta tillbaka till vårän lägenhet på Härads, då dom fått in elementen nu. Så då under veckan ska vi tapetsera om i hallen och eventuellt måla om i vardagsrummet. Sen ska allt småplock torkas av med särskilt brandröks luktagottamedel :P Och så ska  vi bära över alla grejer vi ha me oss nu.. Längtar inte! Fast det ska bli skönt när det är färdigt och vi fått komma hem och komma i ordning:)




RSS 2.0