Händelserik vecka minsann!

Well, vet inte hur jag ska börja.. Kan väl kort och gott bara säga att det var hos oss det brann i måndags. Allt gick som tur är bra och ingen blev skadad eller så, men hela huset blev rökskadat och allt håller på saneras. Så nu bor vi tills vidare (minst 3 veckor) i en lägenhet i stan. Fick två nätter på hotell också, då vi inte hade något alls.. ingen säng, inget bord, och inga kläder!

Nu har vi precis kommit oss någorlunda iordning i nya lägenheten, känns ganska skönt att veta att vi har någonstans att bo även fast jag bara vill hem..


Idag ska jag och Lova ta en sväng till Ikea med mamma och hennes kusin för att inhandla sådant vi akut behöver, som inte gick att rädda från huset.. bla. sänggrejor till Lova m.m. Trist bara att man måste ligga ute med alla pengar innan man får något från försäkringsbolaget.

Kommentarer
Postat av: Thompa

Oj! tur at det gick bra! Först nästan ihjälfrusna o sen nästan grillade! Låter som att något vill er illa:P Får nog ta o komma upp illa kvickt inannan nåt allvarkigare händer;) Hoppas allt ordnar sig iaf=) pok

2009-02-12 @ 11:35:20
URL: http://thompa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0