Snart nyår..

och vi har inga som helst planer på vad vi ska göra:S Jag börjar känna mig stressad. Pratade om att vi skulle umgås med Annika och Tomas:) Men mitt vad det är kanske dom skulle till Överkalix.. Nåja, det löser sig.

Idag ska min Denice komma och hälsa på:) Åh vad jag saknat henne! Det blir iofs bara en snabbvisit, men det är åtminstonde bättre än ingenting alls.

Nu ska jag ta tag i nå lunch åt mig och dotra:)

Underbara Lova

Fick just en helt underbar bild på Lova från julafton av min mamma. Måste bara visa er den:)




Kommer snart ut mer bilder från julen på pixbox.
www.ailic.pixbox.se
eller
www.carlzzon.pixbox.se



18/12

Skitväder. Vad ska det här vara bra för? Jag vill ha massa snö och ca 8 minus på julen. Inte regn, storm, och +2. Dessutom snorhalkigt på vägarna. USCH säger jag! Fina vinter, kom tillbaka:)

Har fått tillbaka internet nu, men så är det när man snyltar av grannarna. Haha, mitt vad det är är man utan internet. I söndags hade jag och Lova ganska tråkigt faktiskt, för internet fungerade ju som sagt inte. Dessutom hade TVn lagt av. Lampan till bakprojektorn som dött.. Fin liten julklapp:S För dom var visst inte helt gratis.. Inte heller hade jag ett öre på telefon, så ja kunde inte ringa en signal ens:P Haha, men vi passade på att baka lussebullar istället. Gotta.

Lucia i lördags firade jag och Lova i kyrkan:) Var och såg luciatåget och Shit vad mycket folk det var. Jag som trodde att jag skulle vara typ ensam med några stackars pensionärer. HA, där trodde jag fel, var så mkt folk så alla fick inte ens komma in i kyrkan..

Igår fick jag klart med alla julklapparna, känns skönt. Nu är det snart julafton. Som vi ska tillbringa hos mina föräldrar i Piteå. Sen blir det lite jobb och så mellandagarna. Annars bara mys med familjen:)

Kvällen idag blir det julshow på Holmen för min och Lovas del:)



Fredag 12/12

Så var det äntligen fredag och jag väntar på att Annika ska komma förbi. Vi ska glo på Idolfinalen, käka gotta och dricka läsk. Förra fredagen lyxade vi till det en aning med vin och halstrad röding. Mumma:)
Har jobbat idag 9-17 i Gammelgården. Varit rätt lugnt, många lediga var det idag. Eventuellt får jag komma in och jobba måndag också. Skulle sitta fint! Som sagt, det skadar ju aldrig med en extra krona eller två:) Efter jobbet åkte jag till Nyborg där jag fick mig tacos och hämtade Lova. Älsklingen började redan 4 idag så Lova fick åka till farmor och farfar en stund.

Av någon anledning är jag fruktansvärt sugen på att gå ut på krogen, dricka mitt livsvatten White Russian (med extra Kahlua), vin och massa gotta. Dansa som en tok och faktiskt vara riktigt full. Haha:) Antar att jag känner så för att det var helt sjukt längesen sist. Alltså något vinglas då och då har ju slunkit ner, men en krogrunda skulle vara skoj:) Fast och andra sidan så kanske jag mitt vad det är ändrar mig, när jag tänker på hur bakis jag mest troligt kommer att bli...:S Well, det får vänta. Ingen panik.

Nå nu ska jag läsa lite bloggar.

Over.


En gång för alla!

Nu ska jag verkligen ta tjuren vid hornen och engagera mig i mitt bloggande. Jag är värdelös, jag vet. Dessutom är det inte första gången jag säger såhär. Men jag ska verkligen försöka nu. Nu när vi har fått ett fungerande internet, och kommit oss tillrätta i vårat nya boende.

Så.. En månad sen sist, haha, vilket skämt:) Ja, kort vad som hänt:
- Vi har flyttat till parhus på Grytnäs, där vi trivs riktigt bra.
-Lova är om en vecka 7 månader! Tiden rusar..
-Lova kan numera sitta helt själv, och snart kryper hon.

Det var väl typ det väsentliga:) Sen har vi roat oss med att packa ner alla grejer, packa upp alla grejer, städat, jobbat (har vickat en del på dagis), handlat julklappar, varit på promenader, ridit, varit hos Wille (pållen) och tränat han. Eeh.. det var typ allt.

Idag, torsdag har Johan och jag varit helt lediga en hel dag tillsammans. Känns som evigheter sen sist. Så vi tog Lova i vagnen och traskade in till centrum idag, härlig prommis fast en aning kallt (-10). Åt lunch där, sen tog vi bussen hem. Nu ska vi strax äta middag, men mina två älsklingar ligger och sover en liten eftermiddagslur.

Igår var jag i Gammelgården på förskolan och jobbade, ska dit även imorgon. Blir långa dagar utan Lova, men skönt med lite extra klirr i kassan. Som tur är har ju Lova börjat äta vanlig mat nu, eller till lunch iaf. Men hon älskar det, bara gapar och sväljer allt. Arg blir hon också, om det går för sakta innan nästa sked. Söta barn:) Jag ammar förtfarande, men bara morgon och middag (och ibland kväll, mest för att hon vill snutta), sen blir det vanlig lunch och gröt till kvällsmat.

Julen närmar sig med stormsteg nu, bara 1 och en halv vecka kvar. Men jag är nästa helt klar med julklappsinköpen, skönt:) Hoppas att jag får jobba lite extra på Valhall under jul och nyår, men man vet

RSS 2.0