Tre stjärnor

Jag har tre stjärnor i himlen. Dom vackraste av stjärnor. Ronny fick igår lämna sitt liv här med oss och vandra vidare till himlen, till Manne och Lucky där uppe. Så nu har dom varandra och är friska och glada, var dom än befinner sig.

Allt gick bra, och såhär efteråt känns det helt okej. Jag vet att det var det enda rätta. Ronny var så lugn och harmonisk, som om han visste vad som väntade. Han skulle slippa ha ont i sina hovar. Tusen tack Veronika för att du ställde upp!

Kommer aldrig att glömma dig, min fina. Hoppas du har det riktigt fint nu.


Oktober

För mig var det första dagen idag med frost på bilen. Och minusgrader också för den delen. Lite mysigt trots allt. Hösten har en tendens att ge mig sån härlig känsla i hela kroppen. Snart är vintern här på riktigt, måste nog erkänna att jag längtar lite.

Well, för mig har det varit en väldigt händelserik vecka sen sist jag bloggade. Jag och Lova åkte nämligen ner till Skåne förra måndag kväll. Tog tåget, vilket tog närmare 22 timmar ( med ca 2 timmars försening) hela vägen ner till Höganäs, strax utanför Helsingborg. Åkte ner och överraskade min älskade Thom, hihi, för han visste inte att vi skulle dyka upp. Åh va kul det var att få träffa han igen, och även Denice som jobbar i samma stall. Så jag och Lova har tillbringat en hel vecka i skåneland. Varit i stallet en hel del, ätit god mat ( bland annat max;P) åkt bil, tittat på en ny pålle och så en vända till Danmark såklart. Åkte färjan över, sen tåget till Köpenhamn. Lova har nog haft rätt kul på sin allra första semester:) Hon fick även en egen "önskenalle" i danmark. Fast det var en hund. Man fick fylla den själv, önska sig något, stoppa i ett hjärta och döpa hunden. Fluffy blev det;) Supersöt. Har varit helt underbart att få umgås med mina änglar igen, som på den gamla tiden.

Vi åkte då tåget hem igen nu i måndags, med Thom som sällskap:) Så just nu sitter han i våran soffa och ser tv. Vi har hunnit med väldigt mkt sen vi kom igår morse; ätit middag hos Karin, lunch hos Eva-Britta, hälsat på skolan, stallet, Kalixraggen, Nya gallerian, ätit underbart god middag på Valhall m.m.
Imorgon blir det en sväng till Holmen, sen beger vi oss vidare till Piteå. Där jag, Johan och Lova ska bo till 18-19 oktober nångång. Mor och far ska nämligen åka till Malta och hälsa på min käre bror som bor där. Thom ska bo med oss till på måndag.. Jag gruvar redan för när han ska åka hem.



Jag har en väldigt konstig känsla i magen, en känsla jag inte direkt kan placera för jag vet inte var den hör hemma riktigt. Jag känner mig stressad över något, men vet inte vad. Jag gillar det inte.

RSS 2.0