hmm..

jag har en väldigt obehaglig klump i magen idag..:S Snälla försvinn..

Nu blir det hard work!

Sightseeing i Morjärv

Oja, idag har vi hunnit med en resa till GKs i Morjärv, ja, Johan Lova och Annika. Lova var så fin i sin nya vårjacka hon fick av mormor sin här för någon dag sen och sina Puma skor och nya mörkrosa baggy brallor:P  Hon har blivit otroligt duktig nu på att stå själv. Lilla älskling:) Snart går hon nog..:)

Ikväll kommer Annika och Tomas hit. Har bjudit dom på middag. Blir min kycklinggryta, mums:)

Time to update

Haha, att man kan vara så kass på att uppdatera sin blogg, de visste jag inte:)

Well, jag har hunnit med en hel del sen sist faktiskt. Först och främst har jag fått ett nytt jobb på Tallink Silja. Trivs superbra där. Tror verkligen att det är jobb för mig:) Massa nya och trevliga arbetskompisar finns det också! Så nu har vi haft utbildning i 4 veckor, 8 timmars dagar. Jag är verkligen jättetrött nu, innan jag kommit in det här nya arbetet. Jag är ju inte direkt van.. haha:) Det har redan börjat kännas bättre, när man har kommit in i jobbet och allt nytt runtomkring:P

Lova har blivit en riktigt stor flicka, snart ett ! år!! Herregud vad tiden går fort, nyss var ju hon bara en liten bebis..Mammas älskling;) Utvecklingen går i ett rasande tempo, nästan så hon lär sig nya saker för varje dag som går. Häromdagen så stod hon alldeles själv utan stöd jättelänge tex:) Hon vinkar och klappar händerna i stort sett hela tiden. Pekar också på grejor om man frågar vart saker är. Sen så älskar hon sina böcker, hon kan sitta jättelänge och bläddra, titta och känna (och smaka såklart) på alla böckerna:)
Idag har vi ställt iordning hennes rum, men det fattas en hel del grejor ännu.. de kommer så småningom. Så nu är första natten i eget rum. Stora tjejen. Känns lite läskigt faktiskt..:S Men det går nog bra, hon sover ju alltid hela nätterna ändå från ca 19-20 till 6-7 på morgonen:)

Pållen har också blivit stor minsann. Ett år i mars blev han min snygging:) Han är hur snäll som helst min egna Svarta Hingsten!


Imorgon blir det jobb i princip hela dagen  för min del. Först ridlektion på KRF sen Silja och på kvällen Valhall. Känns som det var längesen jag jobbade på hotellet så det ska bli riktigt skoj! Johan och Lova ska på minisemester till Rouvaniemi (eller hur det nu stavas:P) tillsammans med Jonne och Zören imorgon. :D

Jaja, nu är det sängen för min del. Helt slut;) Godnatt gott folk.

haha, då var vi här igen:)

Hur var nu det här med att om man inte bloggade om sitt liv så kanske folk ringer/hälsar på istället? :P (Någon som känner igen sig? :D)


T.. Jag lovar att göra en seriös uppdatering inom kort. Har haft fullt upp nu på sistonde bara, och motivationen har sprungit bort..haha:) Tack för det fina smset.. saknar dig med! Be here! :)

RSS 2.0