Vilken känsla

Oooh, jag får gåshud. Det finns en artist, och då menar jag en som någonsin gett mig gåshud och det är Lars Winnerbäck. Känslan finns kvar i kroppen från sommaren 2006 när jag och Denice såg honom live i badhusparken i pite.. Underbara musik. Helt fantastiskt, magiskt!

Jaha mina vänner, nu var det dags för ett blogginlägg då. Som ni antagligen märkt är jag en periodare vad gäller bloggandet. Ibland har jag så svårt att formulera mig. Då menar jag att sätta ord på mina tankar och då blir det ett sånt här långt uppehåll. Dessutom sitter jag med datorn hela dagarna på jobbet så jag erkänner att jag inte är allför sugen när jag väl kommer hem.

Förövrigt så trivs jag bättre på jobbet än jag någonsin hade förväntat mig. Det går bra, jag gillar mitt jobb och mina kollegor :)

Just nu sitter jag här, en tid som jag vanligtvis brukar sova på, med väldigt blandade känslor. Det snurrar bara runt runt i huvudet, som om tankarna åkte någon jävla karusell som aldrig tänker stanna upp.. får ingen chans att placera dom. Dessutom kan jag inte riktigt sätta fingret på vad när allting bara blandas runt.

Lova sover sen många timmar tillbaka. Mammas älskling som är så fin.
Johan jobbar, det är ju Kalixdagarna i helgen och det innebär för hans del jobb, jobb och åter jobb.

Jag tror att jag håller på få magsår eller något åt det hållet, som jag stressar. Alla som känner mig vet att jag inte kan stressa som vanligt, men jag är stressad inombords och det håller på driva mig till vansinne. Varför kan jag inte få någon ro i kroppen? Alltid är det något. Så fort man har bockat av en punkt på To do listan dyker det upp något nytt. Att sväva i ovisshet, oroa sig för hur saker och ting ska lösa sig gör att jag sover dåligt, äter ännu sämre och slutligen resulterar det i att jag inte får någonting alls gjort.

Skärpning Cecilia!


Whatever, allting löser sig, kanske inte alltid till det bästa, men det löser sig!

Imorgon blir det utgång för min del :) Ser fram emot det väldigt mkt! Ska dricka en hel del livsvatten, dvs White Russian :) Sen så ska vi ha en klassträff med gamla SMR! Har inte sett vissa av mina klasskompisar sen vi tog studenten..:/ Ska bli kul :)

well, nu ska jag gå och vika tvätt. Utan att överdriva så tar man sig snart inte i sovrummet :)

Slötid at work

Det är lugnt på telefonen idag. Har läst alla bloggar typ 10 gånger styck nu, tänkte att de kanske skulle sitta fint med en rad här på min egna sk blogg.

På fredag mina vänner, då ska jag på kick off med jobbet. Ska bli superkul! :) Äta god mat, dricka vin och umgås med trevligt nytt folk. Alltid roligt att träffa  nya människor :)

Idag har jag börjat dagen med att göra en gastroskopi. Fy fan va vidrigt, kommer jag aldrig mer göra om. Det lovar jag! Tror det hade gått bra om jag inte hade varit så förbaskat förkyld och täppt i näsan, för ja har ju typ inga kräkreflexer.. men jag fick panik för att jag inte kunde andas.. så det var väldigt otäckt! Dessutom fick jag inte ens dricka mitt morgonkaffe innan, jag menar då blir ju förutsättningarna direkt avsevärt sämre..

Sen blev dagen mkt bättre, hämtade Lova och åkte sen på öppna förskolan på sjuhuset. Superfint har dom gjort där, och mkt barn :) Lova gick omkring och lekte med allt. Hon var så snäll. Förövrigt så har min lilla älskling lärt sig gå.. helt plötsligt en dag så släppte hon stolen hon höll i och tog ett steg (Hon har ju stått stadigt utan stöd länge..) när hon testat en gång var det som att allt släppte och sen dess har hon utvecklats i rallyfart. Nu går hon runt utan problem. Våran Stora flicka ! :)
Sen köpte jag och Johan oss varsin hamburgare på citygrillen, mums:)

När vi kom hem var det värsta pådraget utanför oss, nere på golfbana. Var flera polisbilar som körde runt nere vid skogen, hundförare och polishelikopter!! Spännande :) Vi låste alla dörrar kan jag lova. Man vet aldrig.. vi bor ju trots alls granne me Johannisberg ! :P

1 timme till sen ska jag hoppa på min lila aluminium häst och åka hem :) Där hemma väntar då Annika, Tomas och Lova :) Blev ett glapp idag då Johan började 18 och jag sluta först 20.. Så söta Annika ställde upp :) Tusen tack för det! :)

RSS 2.0