Vilken underbar dag!

Igår var helt klart den bästa dagen på länge. Jag var på strålande humör redan när jag slog upp ögonen, även fast vi sovit bort ett par timmar av dagen:) Kände mig tillochmed så glad att jag piffade upp mig lite extra med fina smycken, jeans och högklackade skor dagen till ära. De som känner mig vet att det inte är min vanliga outfit. Bar sedan av till tandläkaren, och jag är nog den enda som gillar att vara dit. Har aldrig haft några hål, så det kanske bidrar. Såg bra ut även denna gång. Jag hade gruvat mig för det här med att betala, ingen höjdare att fylla 20 måste jag säga, så dyrt allting! Men eftersom allt gick min väg igår så hade jag fått 300kr i rabatt så det blev betydligt billigare än jag trott.

Var sedan til Ikea med Madde och Jonas. Älskling var och jobbade.. Blev Maxmat, och en hel del smått och gott på Ikea. Gjorde några riktiga fynd:)

Kände mig faktiskt väldigt "populär" igår måste jag erkänna. Blev så glad när jag insåg att folk faktiskt verkligen vill umgås med just mig. Har annars så lätt för negativa tankar, men igår bevisades motsatsen. Madde fråga om ja skulle me på Ikea, Ida skrev och ville ha tjejkväll, Jenny (en kalixmamma) ville ta en fika till veckan, Kicki (barndomsvän) ringde och surrade, och Thom slog en pling:) Längesen så många hörde av sig till mig:) Tack! Ni gjorde min dag helt outstanding! :)

Senare på kvällen var jag till stallet, ut och red en sväng. Skrittade bara genom byn, men så m ysigt. Nu är hösten på väg på riktigt, tillochmed så man måste ha reflexer och en extra tröja. Så härligt, med höstens höga, klara luft och mörker. Älskar det!

En till sak, Lova har börjat gripa tag i saker nu:) Stora tjejen ju. Hon fick en rosa mini flodhäst av Jonne igår på Ikea, den gillar hon att hålla i (och tugga på såklart:P)

Idag har varit en riktigt slödag, tror att Lova håller på bli förkyld. Varit så himla trött hela dagen. Kan ju iofs vara en period nu med mkt sömn också. Nå iaf, så efter stallet vid på förmiddagen så vilade vi. Somnade i soffan vid 4 och sov till kvart i 6, haha. Sen ut en prommis med Madde och en kaffe på B4. Mitt huvud spränger och panodil är bara skit. Lite bättre blev det dock efter friskluften. Hoppas bara det inte är nå sjuka på g. Jag har inga planer på att bli sjuk nämligen, för jag har fullt schema from fredag till nästa tisdag, minst:)



Nytt försök

Haha, så sämst man kan vara på uppdatera sin blogg:) Har iaf kommit på anledningen, vilken är att om jag missar några dagar så är det så mkt att skriva om så då ids jag inte ta tag i det.

Så därför hoppar vi över dessa dagar (veckor :S) som ja missat, och börjar om från idag. Kan baa snabbt nämna att vi hunnit med kräftskiva, barnens dag och mkt mer:)

Nåväl, ikväll har vi varit och fikat med Madde på before, trevligt:)

Mer än så blir det inte ikväll, jag är så nöjd som ens tagit tag i bloggandet:)

Mammas och pappas lilla gladskit:)
Lova har förövrigt hunnit bli 3 månader:)

Pinsam

Ja, kanske man är det? Jag har alltid haft udda klädstil. Och med udda menar jag "vanliga" men billiga.. typ. Eller ja. mer som.. äsch, helt enkelt tagit på mig det jag gillat, tyckt varit fint och framförallt trivts i. Då skiter jag fullständigt i om människor omkring tycker jag ser ut som en trasa. För JAG trivs i det och då känner jag mig någorlunda fin i det. Visst kan jag klämma in mig i någonting "fint" och modernt, men för vad? för att jag själv ska känna mig som en flodhäst i kläder jag inte gillar? Nej. Dessutom har jag ofta fått höra ord som gjort mig glad. -" Vet du Cecilia, varför jag tycker så mkt om dig? Bl.a för att du har alltid på dig kläder Du gillar oavsett vad folk säger. det är en styrka jag skulle vilja ha!" Tack för dom orden. Jag hör dom ofta om och om igen i huvudet.

Men kanske ändå.. är det så fruktansvärt fult, hemsk eller vad ni vill kalla det, att gå på stan i "fula" mjukisbyxor? Tyck det då, för innerst inne är jag trots allt lite stolt över att våga bära de kläder jag gillar. Så det så! det är helt enkelt jag, Cecilia. Duger det inte så slipp, jag har inte tvingat någon att gilla varken mig eller mina fula kläder..

Hoppas du läser detta, och känner dig lite träffad. För det gjorde fruktansvärt ont i hjärtat.

Allt möjligt

Nu är det skinande rent hemma, jag har städat medans Johan & Lova sovit lite lunch. haha. Bra sätt att ta ut lite aggressioner på vill jag lova!

Winnerbäck var helt okej, inte dålig men heller inte outstanding. Helt enkelt bara enkelt bra. Precis som jag förväntat mig, så jag är nöjd. Fick även arbeta lite lördag natt, dock inte så glamouröst arbete men men, fick plocka flaskor inne på Valhalls tält. Men det var skönt att få göra någonting vettigt. Dock jävulskt med träningsvärk i låren efter allt knäböjande:P Men som man säger; det som inte dödar, det härdar!

Nolia med Annika och Thomas bjöd söndagen på. Lova fick åka i bärselen, vilket hon verkade vara nöjd med. Vi var däremot inte ensamna på Nolia, för när vi parkerade berättade vakten att de var ca 9000 bilar som redan hade parkerat! Shit:) Men det var trevligt.

Måndag blev det ridning, Kamilla mer eller mindre tvingade mig att följa med ut med Molly. Hon & Josefin (Kamillas dotter på ca 2 år) körde Josefins nya ponny Juva, och Jeanette följde me på Filur. Var skönt att få komma ut och rida på riktigt igen. Då igår så fick jag och Ronny sällskap av Kamilla, Josefin och Juva. Dom satt båda två på henne:D

Well, detta blev kort om vad jag haft för mig de senaste dagarna.

Surströmming är gotta:)

Åh vad gott det var med surströmming, var nog två år sen jag sist åt det.. Synd bara att man luktar så illa efteråt, men det är det värt:P

Idag har jag och Lova varit in till byn och umgåtts med Elin å Jojje:) Har även fixat med dopet, så nu är det som klart. Iaf med prästen och datumet och så.. Känns skönt.

Och på en stund så ska jag in till Nybyn och vara lite social av mig, men blir nog bara en kort sväng som mest för att säga hej. Tänkte att Lova fick stanna här med mormor och morfar, så det blir bara en snabbis mittemellan två amningar:) Men ska bli trevligt att få träffa massa gamla vänner från Norrfjärden igen:)

Imorgon blir det Luleåkalaset med Ida och hennes karl, och Lova förstås. Ska bara strosa omkring och kika, och eventuellt åka nån karusell. Tur man är såå mogen:P Så ska vi ju förstås och hälsa på pappa (Lovas alltså:P).
Sen hem och bada lite bubbelpool hos Ida. Sen ska jag ju som sagt tillbaka till Luleå för att se heliga Winnerbäck..
Men jag tror på något sätt att jag inte ska ha alltför höga förväntningar om magiska minuter eftersom jag såg han i Badhusparken med Denice, underbart förövrigt, för drygt 2 år sen. Det var helt fantasktiskt, och ska jag vara ärlig så tvivlar jag faktiskt på att det kan bli ett sånt ögonblick en gång till.. Men, man kan ju hoppas:)

Well, nu ska jag gå och äta efterätt; marängtårta med hallon. Gotta:)

Piteå

Är med Lova hos mormor och morfar på Mjoön i helgen, så ni vet ifall det inte blir så mkt nytt på bloggen..:P Blir iaf Lulekalaset och Winnerbäck imorgon!!! Sen Nolia på söndag.. och nu är vi på väg in mot byn för lite socialt umgänge.
Pappa är lite missnöjd att vi ska åka, för han och Lova har precis gått och vilat lite. Lova ligger på hans stora mage:)
Haha:)

Nå, ikväll blir det surströmming!

Heippa:P

RSS 2.0