Halm

Har  tamefan halm överallt känns det som! Igår tog jag med Annika på en vända till Ubyn för lite halmhämtning, eller närmare bestämt ca 900 kg! Annika fick följa med och socialisera med mig på resan, och vara lite barnvakt åt Lova medans jag lastade all halm i transporten. Hujja, kände mig nästan som Superman där ett tag:) Men sjuukt jobbigt var det, haha, tur man är i så fin kondition. Måste ta upp träningen känner jag.

Blev en heldagstur till Boden igår alltså, med Maxmat på hemvägen. Mums!

Ikväll har jag då varit och lastat av skiten från transporten och upp på vinden på stallet. Fast Mathias fick allt lov att hjälpa till med traktorn. Jag tror han tyckte jag behövde lite extra träning eller så, för han råkade tippa skopan 2 gånger på rad så alla balar föll ur och det bara var att lasta på dom igen:) Men, det som inte dödar-det härdar! Herregud, det är sånt som händer ju. Och jag är glad att det inte var HÖbalarna vi fick lasta om som vägde 2-3 gånger mer än dessa halmisar:P

Lova har varit en stund hos Madde och Jonne ikväll. Nu sover hon som en stock:) Älskade, underbara dotter.
Och min älskling är på jobbet, så nu sitter jag här själv. Kikar lite på bilderna på dopet som jag fått av Madde, utbränt på cd. Tusen tack för det! Super, superfina kort var det. Ska försöka lägga upp lite på Pixbox (www.ailic.pixbox.se) men ids inte ikväll.

Nej, kändes som att det var något mer jag hade tänkt skriva om men det står still för tillfället. Får bli en annan gång!

Godnatt Gott folk!

Kommentarer
Postat av: agnez

lite jobbigt de såg ut då... å ja osm bara fick stå å se på :P ibland har man de bra... ja ha gått å blitt lite förkyld, så de är därför som ja håller mej undan... men nu börjar de kännas bättre :D händer ti helgen? kram

2008-09-11 @ 15:53:26
URL: http://agnez.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0