Förkylning?

Hoppas vi klarar oss ifrån förkylningen som verkar gå nu.. men jag ska inte hoppas för mkt. Lova verkar lite hängig, och har mest sovit idag. Tänkte ta tempen på henne nu ikväll, men hon har inte vaknat.. Brukar alltid slumra en stund vid 8, och så vakna och sen somna för kvällen vid 22.00, men ikväll somnade hon för natten redan vid 20.00. Så tempen får bli imorgon när vi vaknar, eller inatt..
Kanske, med lite tur, att det bara är en växtperiod  nu som gör henne trött. Vill ju inte att mitt charmtroll ska vara sjuk heller..:/ Dessutom känner jag mig inte helt kry heller. Jaja, nog om dessa tråkiga saker.

Nu till något roligt:) Lova har för ca 3 dagar sen börjat gripa tag i saker medvetet. Håller man fram något mot henne så tar hon handen till det, griper om och för det mot munnen:) Älskade dotter! Så kul att se hur hon utvecklas hela tiden, och fort går det. Nästan för fort. Snart är hon 13 och trotsig tonåring. Nä förresten, inte om hon brås på mamma sin. Haha;)

Köpte nya barnvagnsreflexer på IKEA igår så vi ska synas ordentligt nu när det börjar bli mörkt. Hösten närmar sig med stormsteg. MYS:)


Mammas charmtroll

Lova måste ju vara den snällaste bebis som finns, jag tror att hon på sin höjd har gnällt 5-10 minuter på HELA dagen idag. Annars är hon som en solstråle:)

Visat sig på sitt allra bästa humör (vilket hon nästan alltid gör:D) idag, först varit och charmat alla mammas gamla lärare. Bara suttit och tittat på allt runtomkring, för det mesta med ett leende över läpparna:) Sovit en stund, sen varit social igen. Glad och trevlig. Jag var lite nervös att hon skulle vara gnällig ikväll när vi skulle till Sangis och träffa mamma andra mammor och barn, men min underbara dotter skötte sig ju helt utomordentligt. Inte ett ljud. Eller jo, pratat och jollrat och varit glad:) Slumrade en stund, sen på topphumör igen. Har verkligen charmat alla i sin närvaro idag:)

Har även hunnit vara med pappa på jobbet idag, medans jag var och red. Det ska börjas i tid:)



Lova

Joo, Lova hon växer:) Hon fick sitt paket idag från Go´boken. Lite smått och gott, men nån leksak och bok och babyskallra m.m. Kul:)

I söndags var det Nolia för hela slanten, vilket Lova verkade gilla. För hon satt så snällt i selen och bara kikade på allting runtomkring. Fanns ju minsann en hel del att titta på. Blev många intryck idag. Blev några timmar på Nolia, men Lova var så snäll och sa knappt ett pip. Sen då vi kom till bilen och skulle åka hem tyckte hon att hon varit nog snäll för idag:) Efter ett blöjbyte och lite käk så skulle hon inte alls snällt sitta i bilstolen hem utan att få kräkas först; och inte lite. Bara för att jag glömt "kräkan" (våran handduk) hemma så tog hon i och spydde över hela henne, mig och såklart på sätet i bilen också;) Men sen var hon nöjd och glad, lilla skitunge;) Nåja, sånt som händer:D

Igår badade vi tillsammans i badkaret igen, såå mysigt ju. Och praktiskt för då kan man ju äta lite samtidigt:)

Nu ligger hon med pappa Johan i sängen våran och sussar sött. Blev helt slut efter våran promenad vid lunch idag. Men snart är det full rulle igen. Mammas älskade glada Lovis;)

Förövrigt så är snart allt med dopen kirrat och klart. Bara lite småfix kvar. Sköönt:)

Lova på sightseeing

Yes, som det låter. Igår kom vi till mormor och morfar på Mjoön vid 4 och sen dess har vi hunnit med rätt mkt faktiskt. Iaf om man är Lova och inte har gjort så mycket i sitt liv ännu:) Var med om sin första riktiga åska, för jävlar vad det small och blixtra igår. Hujja:/ Sen så ösregna det.. Nåja, vi somnade iaf i lagom tid igår och har sovit som små grisar inatt..haha. Idag har vi fixat klart med dopet, och Lova har fått träffa prästen. Det var inte så värst spännande, men man log ju såklart och charmade in sig ordentligt, för det är ju viktigt:) Vi var sen hos Jojje ett tag och Lova var så glad, min lilla skitunge;) Har som mest bara haft ett leende på läpparna idag, och pratat och varit social. Inte mkt sömn alls faktiskt.. Vi var en sväng på cafet  i Nfj också, och det var kul. En massa människor som ville titta på underverket. Lova visade sig på sitt mest charmiga och söta sätt, glad såklart:)

När vi sen kom hem så slocknade hon..haha, Ansträngande ju att vara ute på byn och vara social:D


Älskade Lova! :)

RSS 2.0