Lyckliga Lova

Idag har Lovas vakna tid mest bestått av massa leenden, underbara barn:) Man blir så otroligt glad av att se henne sådär. Våran lilla gladskit:)


Plask

Idag har vi badat tillsammans i stora badkaret för första gången, självklart fick hennes fina, gula badankor också vara med:) Det gick bra, och var väldigt mysigt. När vi sen satt i soffan så somna vi såklart tillsammans. Bara hud mot hud, alldeles nakna:) Oops.. haha=) man blir ju trött av att bada ju..

Sötnöt;)

Min lilla gladskit:) Idag har Lova varit på strålande humör. Mest bara haft ett leende på läpparna. Har varit en sväng i Bjumis idag också.. och Lova låg som vanligt i skuggan och sussa. Det är så sövande med ljudet av vattnet.

Igår när vi var hos Ida så fick Lova äran att godkänna/rata lite leksaker. Ida & Johnny skulle nämligen på dop idag och hade köpt en leksak med massa olika ljud och sånger m.m. När Lova fick syn på den och hörde ljudet sken hon upp som en sol, så vi antar att den leksaken fick godkänt, haha:) Sötunge där:D 

På stranden

Jo, idag har jag, Lova och Madde varit till stranden i Bjumis och solat. Dock var det inte särskilt mkt sol men väldigt varmt och skönt:) Lova låg i skuggan men sin söta solhatt på och myste. Hon är riktigt stark i nacken nu, känns som att hon snart kan hålla huvudet helt själv. Hon är så söt, där hon ligger på magen och anstränger hela kroppen för att lyfta huvudet och kika på oss under hatten. Tar i så mkt att benen och rumpan också åker upp, så då är det bara magen som tar i. Påminner lite om en strandad valross, fast jag vet inte hur en sån ser ut;)

Igår så fick vi låna en bärsele av Mackan och Hugo, så får vi se vad lilla tösan tycker om det. Jättefin, ljusblå BabyBjörn:) Kan vara skönt att ha om man ska någonstans där det är mkt folk och svårt att ta sig fram med vagnen. Som smidigt. Så nu ligger hon i selen på min mage och sussar, och lyssnar på Winnerbäck. Viktigt:)

Lova Vilda Ellen Westerlund

2008-05-17
kl. 05.25
3170gr
48cm

Helt underbar!

Det här är bloggen om våran underbara dotter Lova. Den finaste ängeln i världen. Den handlar om hennes liv (och då alltså även vårat/mitt), hennes framsteg, utveckling, motgångar, glädjeämnen och den vanliga vardagen. Om hur jag som mamma upplever liver som just mamma, hur förlossningen och graviditeten påverkat mig och min älskade sambo. Och hur livet förändrats från att ha varit två till att vara tre.

Nu är vi en familj. Mamma, pappa, barn. Cecilia, Johan, Lova. Jag älskar er familjen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0