Lova

Joo, Lova hon växer:) Hon fick sitt paket idag från Go´boken. Lite smått och gott, men nån leksak och bok och babyskallra m.m. Kul:)

I söndags var det Nolia för hela slanten, vilket Lova verkade gilla. För hon satt så snällt i selen och bara kikade på allting runtomkring. Fanns ju minsann en hel del att titta på. Blev många intryck idag. Blev några timmar på Nolia, men Lova var så snäll och sa knappt ett pip. Sen då vi kom till bilen och skulle åka hem tyckte hon att hon varit nog snäll för idag:) Efter ett blöjbyte och lite käk så skulle hon inte alls snällt sitta i bilstolen hem utan att få kräkas först; och inte lite. Bara för att jag glömt "kräkan" (våran handduk) hemma så tog hon i och spydde över hela henne, mig och såklart på sätet i bilen också;) Men sen var hon nöjd och glad, lilla skitunge;) Nåja, sånt som händer:D

Igår badade vi tillsammans i badkaret igen, såå mysigt ju. Och praktiskt för då kan man ju äta lite samtidigt:)

Nu ligger hon med pappa Johan i sängen våran och sussar sött. Blev helt slut efter våran promenad vid lunch idag. Men snart är det full rulle igen. Mammas älskade glada Lovis;)

Förövrigt så är snart allt med dopen kirrat och klart. Bara lite småfix kvar. Sköönt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0