Bild på Ronny


Höstfräsch

Idag var min plan att jag skulle tömköra, eftersom det blev ut i skogen igår med Kamilla & Jeanette. Min plan sprack, som vanligt, när jag började borsta. Då insåg jag vilken otroligt skitig häst jag har:) Så bestämde mig för att det fick bli badade idag istället, med en efterföljande promenad upp i skogen för att torka.
Det tog ett bra tag att gnugga han ordentligt ren vill jag lova, men det var det värt. För otroligt vacker blev han efteråt. Nyfriserad, kritvita tecken och alldeles mjuk och blank päls:) Tog några bilder, men har inte orkat föra över dom till datorn. Så det blir senare i veckan.

Det känns som att han blir finare och finare i kroppen, som att för varje dag är det mer muskler. Kanske det bara är inbillning? För att jag så gärna VILL att det ska vara så.. Men nånstans så tror jag faktiskt att det är på riktigt. Tycker iallafall att han ser bättre ut för varje dag som går:)

1 september

Idag var ju då Emelie och red och Ronny skötte sig kanon:) Han visade sig från sin bästa sida och Emelie verkade nöjd, och ville verkligen fortsätta ta hand om han då och då. Jag lånade Kamillas häst Molly så vi kunde rida ut en sväng i skogen. Var riktigt mysigt faktiskt:)

Kollade förövrigt i Ronnys halmbal idag som han har i hagen och då fick jag syn på mögel, och inte lite mögel direkt. FY TUSAN vad vidrigt. Har nog aldrig sett så mycket vitt, ludet, äckligt mögel förr. Mathias skyndade sig att ta ut balen med traktorn och köra den på gödselstacken. Hoppas verkligen att inte Ronny hunnit ta nån tugga från den delen av balen.. USCH!

Insidan som räknas:)

Ronny är så fin:) Åtminstonde i mina ögon, för ska jag vara ärlig är han inte så vacker. Inte på utsidan iaf, men musklerna är på gång och även hullet. Är bara så svårt det där att avväga så det blir rätt mängd foder till motionen och vice versa.. Får inte bli för mkt eller för litet av något.

Idag ska Emelie komma och rida Ronny, hon kanske ska börja ta hand om han nån dag i veckan för jag känner att jag inte riktigt har tid nu när han ska motioneras 6 dagar i veckan. Hoppas bara han sköter sig nu idag:D

RSS 2.0